Και φέτος συμμετέχουμε στο Let’s do it Greece!

Συμμετέχουμε και φέτος στην πανελλαδική δράση «Let’s do it Greece», τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας μας. Εμείς δίνουμε το ραντεβού μας με όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους φίλους των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φατές την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.15 στο παρκάκι απέναντι από τα καραβάκια για μεταβούμε στο νησί των Ιωαννίνων, όπου θα καθαρίσουμε από τα σκουπίδια την περιμετρική οδό του νησιού. Ας γίνουμε όλοι μαζί το παράδειγμα σε παιδιά, φίλους και συμπολίτες μας για ένα πιο καθαρό, όμορφο και υγιές περιβάλλον μέσω της δύναμης του εθελοντισμού και της συνεργασίας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Απριλίου.

Posted by Lefteris

Έναρξη μαθημάτων κινεζικής γλώσσας

Τα μαθήματα των αρχάριων τμημάτων για την κινέζικη γλώσσα ξεκινάνε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18.30 για τα παιδιά δημοτικού και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 10.00 για τα παιδιά γυμνασίου. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά στο ταξίδι τους στη μαγική αυτή γλώσσα!

Posted by Lefteris

Έναρξη τμημάτων Junior

Καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΦΑΤΕΣ» και τους ευχόμαστε να απολαύσουν το ταξίδι τους στην αγγλική γλώσσα που ξεκινάει σε λίγες μόνο μέρες! Υποδεχόμαστε τα παιδιά των τμημάτων Junior την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 17.00 στο κέντρο μας (Μελανίδη 4) και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 17.00 στο παράρτημά μας στα Καρδαμίτσια (Φιλικής Εταιρείας & Νικολάου Γύζη). Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

Posted by Lefteris

Έναρξη μαθημάτων νέων τμημάτων

Τα νέα τμήματα όλων των γλώσσών θα ξεκινήσουν την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου. Για το πρόγραμμα του κάθε τμήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου μας.

Posted by Lefteris in Ανακοινώσεις

Έναρξη μαθημάτων παλαιών τμημάτων

Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Για το πρόγραμμα επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου μας.

Posted by Lefteris in Ανακοινώσεις

Έναρξη εγγραφών 2018-2019

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Καθημερινές

11.00-13.00 & 19.00-21.00

Posted by Διαχειριστής in Ανακοινώσεις

Προσφορές

Α’ Jumior: -20%

2η ξένη γλώσσα: -50%

Ταυτόχρονη εγγραφή 2 φίλων: -10%

Σημαντικές εκπτώσεις σε αδέρφια, φοιτητές και ανέργους.

Posted by Διαχειριστής in Ανακοινώσεις, 0 comments
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Instagram